Οι υπηρεσίες μας

Στην εταιρεία μας, μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω τραπεζικού δανεισμού από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς. Η Χρηματοδότηση ξεκινά από 0% προκαταβολή έως και 72 μήνες εξόφλησης.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης πιστωτικής σας κάρτας με εφάπαξ πληρωμής ή έως και 36 έντοκες δόσεις. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες όλων των τύπων και όλων των τραπεζών.

Αγορές & ανταλλαγές αυτοκινήτων

Άμεση αγορά του αυτοκινήτου σας απολύτου μετρητοίς από την εταιρεία μας εφόσον πληροί τα κριτήρια μας για την τήρηση του ποιοτικού μας στόλου. Κατά την αγορά του αυτοκινήτου σας, αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την διαδικασία διεκπεραίωσης διαδικασιών για την αγορά του.

Μπορείτε να ανταλλάξετε το αυτοκίνητο σας με νέο της επιλογής ανάμεσα στα επιλεγμένα αυτοκίνητα μας. Επισκεφτείτε μας για σας δώσουμε την προσφορά μας

Ασφαλιστικές υπηρεσίες

Ασφαλίζουμε το αυτοκίνητο σας με άμεση έκδοση του συμβολαίου σας σε συνεργασία με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Ευρωπαϊκή Πίστη, Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική και Υδρόγειος, προσφέροντας ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλισης.

Βιολογικός καθαρισμός

Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας περνούν από διαδικασία βιολογικού καθαρισμού σε ιδιωτικό πλυντήριο που διαθέτουμε. Εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό καμπίνα αλλά και μηχανής καθώς και έλεγχο P.D.I (Pre– Delivery Inspection) του αυτοκινήτου σε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη της μηχανής

Φανοποιεία- Service

Δυνατότητα επισκευής του αυτοκίνητου σας σε συνεργαζόμενες πολύπειρες επιχειρήσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Διορθώνουμε μικρό χτυπήματα και γρατσουνιές με τον πιο επωφελή τρόπο για τον πελάτη μας (τοπικό βάψιμο – μικρό επισκευές σε χαμηλό κόστος). Πλήρης λιπαντικός έλεγχος και service αυτοκινήτου από €120. Επισκεφτείτε μας για να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Στην Bitros.com αναλαμβάνουμε επίσης την απόσυρση του παλιού σας αυτοκινήτου !

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο του αυτοκινήτου, σας προσφέρει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τα οποία είναι 100% ελεγμένα για την ποιότητα & την ασφάλεια τους.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα: 09:00 – 20:00
Τρίτη: 09:00 – 20:00
Τετάρτη: 09:00 – 20:00
Πέμπτη: 09:00 – 20:00
Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 14:30

Στοιχεία επικοινωνίας

  • 9o χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανιών
  • (+30) 231 304 0292 / (+30) 231 304 0295
  • info@multicar.gr

Βρείτε μας στον χάρτη

Copyright © 2018 Multicar. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Miow.Developed by Ebmteam

Μετάβαση στο περιεχόμενο