Από το Αεροδρόμιο

Αυτοκίνητο - Κίνηση στην Αττική οδό προς Αθήνα.

Επιλέγουμε την έξοδο προς Ελευσίνα και εξερχόμαστε από την Αττική οδό στην έξοδο 8 (λάμια/Πειραιάς) προς Πειραιά. Συνεχίζουμε στην Λεωφ. Κηφισού (Ε75) και επιλέγουμε την έξοδο προς Νίκαια/Αθήνα -Λεωφ. Συγγρού και στρίβουμε δεξιά στην Πέτρου Ράλλη.

Στρίβουμε δεξιά στην Γρ. Λαμπράκη και συνεχίζουμε ευθεία για περίπου 5 χλμ μέχρι το 329 το οποίο είναι στο αριστερό μας χέρι (αντίθετο ρεύμα οδήγησης).

Λεωφορείο - Από το κτήριο διοίκησης παίρνουμε το Χ96 Αερολ. Αθηνών (express) – Πειραιάς.
Αποβιβαζόμαστε στην στάση πλ. Καραϊσκάκη και μετεπιβιβαζόμαστε στο 824 προς αγ. Αντώνιος Α - Πειραιάς (κυκλική) και αποβιβαζόμαστε στην στάση αγ. Αντώνιος. Σε 50 μέτρα είναι το κατάστημα Μπητρος.

Μετρό - Επιβιβαζόμαστε στον προαστιακό στην Μ3 αεροδρόμιο προς Δουκ. Πλακεντίας - Αγία Μαρίνα.
Αποβιβαζόμαστε στο σταθμό Κεραμικού. Περπατάμε μέχρι την στάση λεωφορείου « Φωταέριο» και επιβιβαζόμαστε στην γραμμή Γ18 προς Ομόνοια - Πέραμα (μέσω Γρ. Λαμπράκη) και αποβιβαζόμαστε στην στάση Σάμου. Σε 250 μέτρα είναι το κατάστημα Μπητρος

Γλυφάδα

Αυτοκίνητο - Κινούμαστε στην Λεωφ. Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.
Συνεχίζουμε προς ΗΣΑΠ Πειραιά από Κόνωνος και στρίβουμε δεξιά στην ακτή Καλλιμασιώτη ( Κόρινθος / Δραπετσώνα)

Στρίβουμε αριστερά στην ακτή Κονδύλη κ έπειτα δεξιά στην Αιτωλικού και συνεχίζουμε ευθεία. Στρίβουμε αριστερά στην οδό Χορμοβίτου, μετά δεξιά στην Υπαπαντής και αμέσως αριστερά στην Λεωφ. Σαλαμίνος. Στρίβουμε δεξιά στην Π. Φύσσα και πάλι δεξιά στην Γρηγ. Λαμπράκη.
Συνεχίζουμε 1 χλμ και φτάνουμε στο 392 που είναι το κατάστημα Μπητρος.

Λεωφορείο- Επιβιβαζόμαστε στην γραμμή Χ96 αερολ. Αθηνών (express) προς Πειραιάς από την στάση Αντωνοπούλου φτάνουμε στην στάση πλ. Καραϊσκάκη και μετά επιβιβαζόμαστε στην γραμμή 825 προς αγ. Αντώνιος Β - Πειραιάς (κυκλική) και αποβιβαζόμαστε στην στάση Σάμου. Σε 50 μέτρα είναι το κατάστημα Μπητρος.

Τραμ/ΗΣΑΠ - Επιβιβαζόμαστε γραμμή 3 του τραμ από την στάση Άγγελου Μεταξά.
Αποβιβαζόμαστε στο Σ.Ε.Φ και έπειτα παίρνουμε την γραμμή Μ1 προς Κηφισιά - Πειραιάς από τον ΗΣΑΠ Φάληρο και αποβιβαζόμαστε στον Πειραιά. Έπειτα επιβιβαζόμαστε την γραμμή λεωφορείου 825 προς αγ. Αντωνιος Β - Πειραιάς (κυκλική) και αποβιβαζόμαστε στην στάση Σάμου. Σε 50 μέτρα είναι το κατάστημα Μπητρος.

Κηφισιά

Αυτοκίνητο- Κινούμαστε στην Ε75 από Θεοδ. Δηληγιάννη, Όθωνος και Καλυφτάκη. Ακολουθούμε την Ε75 προς Λεωφ. Κηφισού για 15 χλμ και επιλέγουμε την έξοδο προς Νίκαια/ Αθήνα - Λεωφ. Συγγρού.

Στρίβουμε δεξιά στην Πέτρου Ράλλη και έπειτα στρίβουμε δεξιά στην Γρ. Λαμπράκη. Συνεχίζουμε ευθεία για περίπου 5 χλμ μέχρι το 329 το οποίο είναι στο αριστερό μας χέρι (αντίθετο ρεύμα οδήγησης).

Λεωφορείο

1η διαδρομή, επιβιβαζόμαστε στην γραμμή λεωφορείου 550 Κηφισιά - Π. Φάληρο από την στάση Πλ. Πλάτανου. Αποβιβαζόμαστε στην στάση Ιλίσια και εκεί επιβιβαζόμαστε στην γραμμη 815 προς Γουδή – Ταύρος. Αποβιβαζόμαστε στην στάση Θερμοπύλων και εκεί επιβιβαζόμαστε στο Γ18 προς Ομόνοια - Πέραμα (μεσω Γρ. Λαμπράκη) και αποβιβαζόμαστε στην στάση Σάμου. Σε 50 μέτρα είναι το κατάστημα Μπητρος.

2η διαδρομή, επιβιβαζόμαστε στην γραμμή λεωφορείου 550 Κηφισιά - Π. Φάληρο από την στάση Πλ. Πλάτανου. Αποβιβαζόμαστε στην αφετηρία και από εκεί παίρνουμε το 860 προς Π. Φάληρο- Γεν. Κρατικό Νίκαιας - Σχιστό Κερατσινιού και αποβιβαζόμαστε στην στάση Σάμου. Σε 50 μέτρα είναι το κατάστημα Μπητρος.

ΗΣΑΠ/Λεωφορείο - Επιβιβαζόμαστε στην γραμμή Μ1 Κηφισιά - Πειραιάς από τον ΗΣΑΠ Κηφισιά. Αποβιβαζόμαστε στον σταθμό Πειραιά και από εκεί παίρνουμε το 825 προς Αγ. Αντώνιος Β - Πειραιάς (κυκλική) και αποβιβαζόμαστε στην στάση Γρ. Λαμπράκη. Σε 200 μέτρα είναι το κατάστημα Μπητρος.

Πειραιάς

Αυτοκίνητο

1η διαδρομή κινούμαστε στην ακτή Ποσειδώνος έπειτα στρίβουμε στην Αιτωλικού και μετά στην Χορμοβίτου προς την Υπαπαντής. Εισερχόμαστε στην οδό Σαλαμίνος έπειτα στρίβουμε δεξιά στην Παναγή Τσαλδάρη και δεξιά στην Γρ. Λαμπράκη και συνεχίζοντας ευθεία για περίπου 1 χλμ βρίσκουμε στο δεξί μας χέρι το κατάστημα Μπητρος.

2η διαδρομή κινούμαστε στην ακτή Ποσειδώνος έπειτα στρίβουμε στην Αιτωλικού. Συνεχίζουμε στην Αιτωλικού και Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου προς Ελλησπόντου. Στρίβουμε στην Ελλησπόντου και μπαίνουμε στην Γρ. Λαμπράκη και σε 500 μέτρα στο αριστερό μας χέρι είναι το κατάστημα Μπητρος.

Λεωφορείο - Επιβιβαζόμαστε στην γραμμή 825 Αγ. Αντώνιος Β - Πειραιάς (κυκλική) από την πλ. Καραϊσκάκη και αποβιβαζόμαστε στην στάση Γρ. Λαμπράκη. Σε 200 μέτρα είναι το κατάστημα Μπητρος.

Copyright © 2018 Multicar. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Designed by Miow.Developed by Ebmteam

Μετάβαση στο περιεχόμενο